Kívánságlista

Adataim

Kérjük add meg vezetékneved!
Kérjük add meg keresztneved!
Kérjük add meg cégneved!
Kérjük válassz országot!
Kérjük add meg irányítószámod!
Kérjük add meg településed!
Kérjük add meg címed!
Kérjük, add meg telefonszámod.
Adj meg érvényes e-mail címet
Kérjük adj meg egy jelszót

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, add meg az e-mail címed
Kérjük adj meg egy jelszót=
Kérjük add meg vezetékneved!
Kérjük add meg keresztneved!
Kérjük add meg cégneved!
Kérjük válassz országot!
Kérjük add meg irányítószámod!
Kérjük add meg településed!
Kérjük add meg címed!
Kérjük, add meg telefonszámod.
Adj meg érvényes e-mail címet
Kérjük adj meg egy jelszót

Kosár

Cart

A kosár üres.


A PelviPower egy új tréningmódszer, amely a medence izmait és az azt körülvevő izomzatot egyszerűen és hatékonyan edzi, a legmodernebb orvosi technológia és a hatékony saját tréning kombinációja.

PelviPower tréning

Az edzés egy fotelben ülve, utcai ruhában történik a nem invazív, a medence teljes izomrendszerét, valamint a csípőt, a feneket és a combot edzi. Az ülőfelületbe beágyazott ingerlési rendszer rövid mágneses impulzusokkal biztosítja a hatékony izomösszehúzódásokat, így a kezelés hatása jelentősen nagyobb, mint ami a hagyományos edzéssel érhető el. Az elektroterápiához hasonlóan működik, amennyiben az izomzat összehúzódását az idegsejtek stimulálásával segíti.

A tréning két részből, a biofeedback és a magnetoterápiás edzésből áll:
A PelviPower biofeedback tréning egy integrált szenzor segítségével regisztrálja a medencefenék-izmok aktivitását, így az izmok mozgása monitoron válik láthatóvá, megtanítja a medencefenék izomzatának érzékelését. 
A PelviPower MFT (magnetoterápiás) edzés ismétlődő impulzusokkal stimulálja és erősíti a medencefeneket és az azt körülvevő izomzatot, mindenkinek alkalmas, aki egyszerű, de igen hatékony tréningre vágyik. A mikromasszázs hatás élénkíti a vérkeringést a törzsben és az alsó ágyéki régióban. 

Az edzés teljesen fájdalommentes, semmilyen kellemetlenséggel, számottevő mellékhatással nem jár.

A középpont ereje
Legyen az profi sportoló, vagy "csak" a mozgást, a kihívásokat kedvelő amatőr, a sikerek eléréséhez cél a teljesítmény maximalizálása, anélkül, hogy bármilyen sérülés történne. A teljesítmény nemcsak az adottságoktól, a tehetségtől függ, hanem alapvetően meghatározza az edzettség is, azaz többek között az izmok rugalmassága, teljesítőképessége, valamint a stabilitás, vagyis a helyes testtartás és a mozdulatok megfelelő kivitelezése.
Ha a stabilizáló izmok meggyengülnek, megnyúlnak, akkor a körülötte levő izmok veszik át a stabilizáló szerepet, így adott esetben túlterhelés, sőt nemritkán sérülés léphet fel, de a mozgás hatékonysága, így ezáltal a sportteljesítmény is csökken.
Cél tehát ezeknek a stabilizáló izmoknak az erősítése.

Az egyes sportágak, mozgásformák azonban nem egyformán hatnak a különböző izmokra, egyeseket erősítik, más izmokat akár túl is terhelhetnek, ezáltal, ha nem figyelünk oda kellemetlenséggel járhatnak. 
Kifejezetten előnyösen hatnak a medencefenék izmaira  - a teljesség igénye nélkül - az úszás, a sielés, a korcsolyázás, a vívás, a lovaglás és kerékpározás, de ide tartozik pl. a jóga és a pilates is, viszont egyes sportágaknál, ahol az igénybevétel típusa miatt nagyon oda kell figyelni, ezek pl. a tenisz, squash, a futás, illetve jogging, a labdasportok közül különösen a kézilabda, röplabda, kosárlabda, de ide sorolható az atlétika és a torna is

A villámgyors irányváltások (pl. tenisz, kézilabda) a medencefenék izmainak komoly megterhelését okozzák, futásnál, kocogásnál különösen ha betonon, aszfalton történik minden egyes lépés megterhelő lehet az izomzatnak. Az erősen meglőtt labda elkapása, az ütközések (kézilabda, kosárlabda), felugrások, sáncolások (röplabda), talajra érkezések (torna, atlétika) mind jelentősen igénybe veszik a medencefenék izomzatát.

Riasztó adat:
Egy tanulmány szerint a fiatal női sportolók fele inkontinens

Ennek megelőzésében, vagy a már kialakult problémák kezelésében segít a PelviPower tréning

Miben segít még?

A gátizomtornának - mint elsőnek ajánlott terápiának - nincsenek mellékhatásai, ráadásul hosszútávú hatással bír.

 

További részletes információkért, vagy időpont kérése miatt hívd a
(06) 20 290 1229-es telefonszámot!

PelviPower tréning